Update

Igår vart vi på babysim :) Jisses va lillgossen tycker det e skoj! Fick några halvtaskiga bilder på det men inget som e bra nog att visa.. Förra gången så hade han ett par badbyxor som vi lånade av en bekant, men de var för små. Så upptäckte vi att libero säljer badblöjor så vi köpte sådana och de satt som ett smäck på honom :)


Idag hämtade de våran bärbara dator som vi lämnade tillbaka så nu får man sitta på övervåningen vid den vääääldigt snabba stationära datorn istället. Och alla de tusentals bilderna jag hade på den andra ligger såklart på skiva nu så därför blir det inte några bilder idag!!

Hampus och jag vart och hälsade på Martina häromdagen! Gravidmagen börjar ju synas nu :P Haha hennes ena katt var ju nyfiken på Hampus men sprang för livet när han började skrika..

Var ute och tömkörde Gupello ett par varv på tömkörningsbanan sen en liten runda efter det, jisses va pigg han va.. Mer uppe i luften än på marken! Imon kommer Linda hem igen så då ska vi ut och rida på våra bebishästar :D Så kul så!!

Hmm, mamma, pappa, 2 av syskonen och syskonbarnen åker till Panama (centralamerika) på måndag 8/2 och de kommer hem därifrån 7 eller 8 mars.. Hur ska jag klara av att va ifrån de så länge :O

RSS 2.0